top of page

Om ejendommene

Om Ejendommen

Porskjær Have er beliggende på Søndergade 15 i Galten, med 20 minutters kørsel til Silkeborg C og 30 minutters kørsel til Århus C
  • Facebook Black Round

Materialevalg

 

Vi har løsningen, uanset om du arbejder med byggeri, indkøb eller ejendomsadministration! iBinder er et brugervenligt dokumenthåndteringssystem til byggebranchen. Effektive byggeprojekter. Struktur for samarbejde. Dokumentation på ét sted. Øg produktiviteten.

Området

Fokus på fællesskaber, gennemgribende renoveringer og gennemtænkte boligsociale indsatser har placeret det almene boligområde Højvangen i Skanderborg på listen over nominerede kandidater til prisen som Nordens Bedste Boligområde 2022.

I konkurrencen om prisen BEST LIVING ENVIRONMENT IN THE NORDIC COUNTRIES 2022 er Højvangen oppe mod kandidater fra de øvrige fire nordiske lande. 

Galten-A_EXT_View01.jpg

Det Sociale

ifølge Danmarks Statistik bor næsten 1,2 mio. voksne danskere alene, og 380.000 føler sig ensomme. Men selvom du har valgt at leve alene og ser fordele ved det, er det vigtigt, at du er god til at søge sociale relationer andre steder. Det kan nemlig forlænge dit liv og helbred.

Effekterne af svage sociale relationer på helbredet er i nyere forskning blevet sammenlignet med effekterne af rygning, fysisk inaktivitet og forhøjet blodtryk.

bottom of page